Maggies sidste tur i sneen

Gennem hele sit liv havde Maggie haft skønne oplevelser ved at lege i sneen sammen med sin familie. Hun elskede simpelthen vinteren, når den hvide dyne dækkede landet. Nu var Maggie blevet syg af kræft. Så syg, at hendes sidste timer nærmede sig hastigt. Hendes ejere ville gerne glæde hende ved at tage hende med i sneen en sidste gang. Men da det ikke rigtig kunne lade sig gøre, at få Maggi til sneen, måtte sneen i stedet komme til Maggie.

Maggie elskede sne. Foto fra Facebook

Hendes ejere, der bor i Salt Lake City, Utha, USA, kontaktede den lokale skøjtebane. De var med på at finde noget sne til Maggie, når de alligevel skulle skrabe deres skøjtebaner. Personalet på Salt Lake Parks and Recreation samlede den afskrabte is i baljer og spande, samlede det i en stor bunke, og kørte det hjem til Maggie baghave, hvor Maggie og hendes familie en sidste gang kunne tumle i sneen.

“Vi sender vores kærlighed og kondolencer til Maggies familie. Vi værdsætter det enestående privilegie i at have fået lov til at give hende et lille stykke himmel på jord,” skriver folkene fra skøjtebanen på Facebook.