New York set med hundeøjne

Gray Malin er rejse- og livsstilsfotograf med base i Californien. Han elsker hunde og har selv haft hunde hele sit liv. Hans har tidligere skabt en fotoserie om hunde og deres liv omkring Beverly Hills Hotel, og i juni i år gik han i gang med et nyt hunde-projekt. Denne gang med titlen ”Dogs of New York City”. I sidste uge præsenterede han serien på sit website www.graymailn.com

Serien sætter hunde i menneskelige situationer og viser, hvordan de oplever The Big Apple, hvor hunde bliver placeret i situationer som turister eller deltagere i en picnic.

En hund efter champagne. Et af Gray Malins New York fotos.

”Dette projekt giver mig mulighed for at sætte fokus på nogle af de berømte steder i byen ved at vise stylede hunde gennem min legesyge linse,” siger Malin til Insider.com

På en varm dag i juni slæbte Malin og hans hold rekvisitter og udklædning fra location til location rundt omkring i byen. Samtidig skulle transporten af de mange hunde koordineres.

Malin fortæller, at hundene kom fra private hundeejere, men at professionelle hundetrænere var med på sidelinjen for at holde hundene glade og motiverede for opgaven. Heldigvis var hundene godt opdragede og opførte sig godt, så det var en fornøjelse at arbejde med dem, fortæller Gray Malin.

Den største udfordring var at få taget billeder på Top of the Rock på 70. etage af Rockefeller-bygningen. 24 mennesker og 14 hunde skulle op på toppen af bygningen for at få fotos af hundene i rollen som turister på sightseeing i New York. Så netop fordi udfordringen var så stor, glæder Gray Malin sig over, at nogle af de bedste fotos i serien netop blev taget på udsigtsplatformen på Top of the Rock.

Læs hele historien på www.insider.com

Se alle billederne på www.graymalin.com