Gamle, blinde Buddy fik et nyt hjem

Organisationen saveseniordogs.org sætter i denne uge fokus på de gamle hunde, der har vanskeligt ved at komme videre fra internaterne i USA. En af dem var Buddy.

Buddy – gammel og blind. Foto fra saveseniordogs.org

Buddy blev adopteret af Paula og Russ i 2017 fra Lily’s Legacy Senior Dog Sanctuary.

”Hvorfor vi fik en senior-hund? Jo, med en gammel hund som Mr. Buddy fik vi en masse beundring, klogskab, erfaring, modenhed og ro. Og jeg siger dig: Taknemmeligheden fra ham er uendelig. Ingen af os ved, hvor længe vi har tilbage på jorden, men det er en dyb tilfredsstillelse at vide, at du hver eneste af de dage gør en forskel for hunden,” fortæller Buddys forældre.

”Og nej. Du får ikke 10 eller måske bare fem år med en seniorhund. Vi har nu vores fjerde hund fra Lily’s. Buddy er en brun labrador, der er blind. Han er omkring 15-16 år gammel og fik sine øjne fjernet på grund af sygdom. Han blindhed hæmmer ham ikke. Han GPS virker bedre end den i min bil. Han kender vejen gennem huset. Han lever et roligt liv med sine to katte, Lily og rose.

Han forgængere var Cali, Samantha og Clyde, der alle kom fra Lily’s. Alle fire hunde har garanteret haft spændende liv før de kom til os, men vi havde den store glæde at følge dem til det sidste. Det kræver ikke så meget. Vores næste hund skal også være fra Lily’s,” slutter Paula og Ross.