Velkommen på campingpladsen

”Hunde er velkomne”. Sådan lyder mottoet til en ny tysk guide til overnatningssteder, hvor hunde mere end gene må komme ind..                

I den nye guide præsenteres 140 hundevenlige overnatningssteder for hundeejere på vej i autocamperen gennem Tyskland. På 106 af de udvalgte pladser for autocampere fra Allgäu i syd til Rügen i nord, koster det heller ikke ekstra at have hunden med.

Lejrliv for hunde. Foto Joseph Ken, Pixabay

Og der er rigtig kræset for de firbenede. Nogle af pladserne har rigelig med træningsplads til hunden, hundedusch, strande og badeområder til hundene er blandt faciliteterne.

”Som hundeejere ved vi hvor vanskeligt det er at finde passende indkvartering ofr en afslappende ferie med vore firbenede venner. For hundene ønsker jo også at nyde friheden på ferien uden at forstyrre andre,” siger forlagsdirektør Christine Felsinger fra DoldeMedien, der udgiver guiden i en pressemeddelelse.

”Netop derfor er mange skiftet fra hotel til autocamper. Og halvdelen af alle autocampere har nu en eller flere hunde med om bord. For disse rejsende er den nye guide et unikt hjælpemiddel.”

Overnatningsstederne for autocampere med hunde sorteres alfabetisk efter stednavn med opdateringer, priser og udstyrsdetaljer. I tillæg er der henvisninger til seværdigheder i området, fritidsaktiviteter, shopping og gastronomiske tips. Et kort over Tyskland viser, hvor pladserne befinder sig.

Guiden giver også information om hundevenlige udlejningsfirmaer, rejseforberedelser, hundetransport og om trygt og hundevenligt tilbehør til køreturen og overnatning.

«Urlaub mit Hund und Wohnmobil» er på tysk og koster 19.90 euro. Den er på 172 sider og kan købes i DoldeMedien Verlags webshop.

Kilde: Pressemeddelse fra DoldeMedien Verlag