Rocky jager puma ud af baghaven

CATFIGHT Otte store, åbne sår var prisen for at blive dagens helt. Men dyrlæger vurderer, at pitbull-terrieren Rocky vil overleve mødet med en puma, som han forleden angreb i sin families baghave.

Den dramatiske begivenhed fandt sted i La Verne i Californien. Billeder fra et overvågningskamera viser, hvordan  Rockys ejer, Mary Padres, skynder sig ind i sit hus, da hun ser pumaen i sin have. Hun beskriver den overfor TV stationen KCAL som ”et stort dyr, der så lige på mig,” inden Rocky gik i aktion.

Ifølge Rockys ejer, var der tale om en temmelig stor puma. Foto: Pixabay

Selv om Rocky er den mindste af Mary Padres’ to hunde, var det ham, der påtog sig opgaven med at få pumaen ud af haven. Rocky angreb den store kat og jagtede den ud af haven og op over en bakke. Mary er sikker på, at hendes kæledyr angreb det store rovdyr for at beskytte hende.

”Det var hele grunden til, at den angreb pumaer,” siger Mary Padres til KCAL.

Selv om pumaen stadig var i området skyndte familie sig ud for at lede efter Rocky. ”Vi ville jo gerne beskytte vores hund,” siger Mary Padres.

Da familien endelig fandt Rocky, var han alvorligt såret. En dyrlæge måtte bruge 30 sting for at sy den modige hund sammen igen.

Efter Rocky var syet sammen og i sikre hænder, hørte Mary Padres den store kat angribe et andet dyr. Hun husker et forfærdelig skrig, indtil alt blev stille.

Politiet i La Verne og vildtforvaltningen vil nu afgøre, om beboere i området skal advares mod pumaer.

Kilde: people.com