Sat på toget med afskedsbrev

AFREJSE På det seneste har der været en del historier om corona-hunde – altså kæledyr som mennesker anskaffede, da de havde god tid derhjemme under corona-nedlukningen – der er blevet leveret tilbage på mere eller især mindre elegant vis.

Denne historie handler om en hund, der blev skaffet af vejen på en noget utraditionel måde. I stedet for at sende den ud på den sidste rejse, valgte ejeren at sætte den på toget.

Afskedsbrevet – eller introduktionsskrivelsen – som Tina havde med i toget. Foto: Dyreinternatet i Greifswald

Der er tale om en beagle, der forleden blev fundet på toilettet i regionaltoget mellem Berlin og Stralsund.

Hunden blev fundet af togpersonalet, og ifølge politiet er hunden sandsynligvis blevet sat på toget, da det gjorde et længer ophold i Angemünde på grund af sporarbejder.

Ved siden af hunden fandt togpersonalet et hundedækken, noget tørfoder og et lille brev, hvor den tidligere ejer havde skrevet: ”Hallo, jeg hedder Tina, jeg søger et nyt hjem. Jeg bider ikke, jeg kan ikke betale mere.”  Den sidste sætning må man gå ud fra, handler om den tidligere ejers økonomiske formåen – og ikke hundens.

Det var ikke muligt at identificere hunden via mærkning, så den blev bragt til et dyreinternat i Greiswald. Politiet leder stadig efter ejeren.

Kilde: dpa