Jæger skød ægtepars hund

FORBIER Et ægtepar, der gik tur med deres to hunde langs Emscher-floden nær Gelsenkirchen i Tysklan, fik sig en meget traumatisk oplevelse.

Parret hørte et skud, og de begyndte straks at kalde hundene til sig. Men kun en af de firbenede viste sig. Efter kort tids søgen fandt de den anden hund – en blanding af schæfer og husky – liggende død i skovbunden. Den var dræbt af skud.

Straks da skuddet lød, fik hundeejeren bange anelser. ”Jeg kaldte på hundene, men Sukie kom alene tilbage og Frida kom slet ikke,” skriver hundeejeren, Marcha Matthiesen fra Gelsenkirchen på Facebook.

Hundeejeren og hendes mand fandt senere Frida liggende ”i en blodpøl”.

 ”Nogen havde simpelthen skudt hende. Jeg kan slet ikke holde op med at græde. Jeg kan ikke fatte det. Jeg er virkelig fortvivlet,” skriver Marcha Mattiesen.

Senere på dagen meldte en 49-årig jæger fra Oberhausen sig til politiet i Gelschenkirchen. Jægeren har forklaret til politiet, at han var på jagt i et område, hvor det er tilladt at drive jagt på vildt som harer, gæs og bæver. Han bedyrede, at han ikke havde skudt hunden med vilje. Politiet anser også skuddet for at være et resultat af en række uheldige omstændigheder.

 Kilde: DPA